Tarieven

Tarieven Body Central Breda per 1 februari 2022

Prijzen zijn per persoon en inclusief btw.
Training:
groepsles los € 15,-
groepsles strippenkaart 10x € 125,-
groepsles strippenkaart 20x € 230,-

PT (60 min)
€ 40,-
PT DUO (60 min) € 60,-
PT op locatie (60 min) vanaf € 50,-

Massage:
zwangerschapsmassage (45 min) € 50,-
zwangerschapsmassage (60 min) € 65,-

Therapie:
fysiotherapie intake, screening, onderzoek (40min) € 40,-
fysiotherapie zitting (30 min) € 30,-
(Telefonisch) consult (max. 20 min) € 20,-
* Niet nagekomen afspraak € 15,-


Onze werkwijze

Wanneer je een afspraak wilt maken kun je dat via het contactformulier op deze website, mailen via info@bodycentralbreda.nl of telefonisch/whatsapp via +31 (0)6 51 48 21 71 doen. Je kunt je afspraak gratis afmelden of verzetten tot 24h van te voren. Zeg je af of kom je niet opdagen ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen *.

Je 1e afspraak voor fysiotherapie is een intake, screening en onderzoek. Die duurt ongeveer 40 min. In deze tijd neem ik je klachten met je door, doe ik mijn onderzoek en maak ik je dossier aan. De volgende behandeling(en) voor fysiotherapie is een behandeling ofwel zitting fysiotherapie. Die duurt 30 min. In deze tijd ben ik bezig met het toepassen van verrichtingen om jouw hulpvraag te behandelen. Na de afspraak ontvang je via de mail een factuur met QR code en betaallink. Deze dien je voor de vervaldatum te voldoen. Dit betekent dat je de kosten eerst zelf moet betalen.

Wanneer je uitbehandeld bent zal ik om feedback vragen. In persoon maar ook online. Dit helpt mij mezelf en mijn bedrijf te blijven verbeteren. Ook kan ik dit tonen op mijn website en social media kanalen.

Vergoeding bij zorgverzekeraar: Ik heb geen contracten getekend bij zorgverzekeraars en dus werk ik contractvrij. Ongecontracteerde zorg wil zeggen dat je mogelijk geen (of een deel) van de kosten voor fysiotherapie vergoed krijgt. Wat je wel vergoed krijgt kun je het beste zelf navragen bij je eigen zorgverzekeraar.

Via deze link kun je een overzicht vinden van een aantal vergoedingen in 2022: https://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering/vergoedingspercentages-niet-gecontracteerde-zorg 

Wil je aanmelden of meer informatie? Klik hier voor het contactformulier. Binnen 48h nemen we contact met je op! Volg de praktijk via Facebook en Instagram